Opinie

8,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,1
Komfort
7,6
Lokalizacja obiektu
9,6
Udogodnienia
7,8
Personel
8,6
Stosunek jakości do ceny
8,4

Opinie

    Marvin
    pl

    Ocena

    8,3
    17 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dorota
    pl

    Ocena

    8,3
    11 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michal Jarzebski
    pl

    Ocena

    7,9
    4 czerwca 2018

    Komfort lat 80-tych ale wystarczająco.pyszne śniadania🤗

    Lokal znajduje się tuż obok starówki. W sumie w samym centrum
    Lokal raczej surowy, wyposażenie z lat 80, lodówka nie dawała mi spać, bardzo głośna. Ale w sumie miejsce do spania bardzo dobre. 3 łóżka, kuchenka, lodówka. Telewizor. Ogólnie polecam. Z całego pobytu najlepiej oceniam pyszne śniadania i bardzo miłą obsługę. Apartament należy do hotelu Elektor.
    Oliwia Chylińska
    pl

    Ocena

    6,7
    3 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adrian Hańczko
    pl

    Ocena

    10
    23 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    7,9
    21 maja 2018
    Śniadanie-SUPER.
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    8,3
    12 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Taras Myshlyayev
    pl

    Ocena

    10
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mateusz
    pl

    Ocena

    8,8
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Izabela
    pl

    Ocena

    5,8
    4 maja 2018
    Cena mocno wygórowana, pokój miał być po remoncie, a była to istna nora z meblami z PRL-u. W za te pieniądze spokojnie można znaleźć w Krakowie przyzwoity hotel z śniadaniem w cenie. Jedyny plus to świetna lokalizacja. Określenie tego czegoś apartamentem to niezwykle wygórowane nadużycie. Nie polecam go nikomu
    Jedyny plus to lokalizacja.
    Patrycja
    pl

    Ocena

    10
    4 maja 2018
    Super lokalizacja, pyszne śniadania i przemiła obsługa. Polecam!
    Tomasz
    pl

    Ocena

    10
    30 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jitender
    pl

    Ocena

    10
    19 czerwca 2018

    This is excellent property

    Sun light from roof
    Breakfast is good
    Ravindra
    in

    Ocena

    7,9
    15 czerwca 2018
    Reception is away from the guest house n no proper prior intimation was given. The front desk was rather rude about check in time. We reached at 2 pm after a long journey with our large bags but we're not given room even though it was available.
    Location n breakfast
    Salvatore
    it

    Ocena

    7,9
    11 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ch

    Ocena

    8,3
    30 maja 2018
    Great option for breakfeast
    Anton
    pl

    Ocena

    9,2
    29 maja 2018
    They could fix the latch on the bathroom door.
    Location is excellent
    majid
    ir

    Ocena

    10
    29 maja 2018
    the lighting of the room was not proper. of course, this is a problem in all Europe countries.
    it was good, the hosts so nice and kind.
    be

    Ocena

    8,8
    17 maja 2018
    We had very little kitchen equipment, eg. No bowls for cereals
    The location was very close to the city center and not far from the train station. Our room was spacious and clean.
    PetromilaK
    cz

    Ocena

    5,0
    15 maja 2018

    Accommodation close to the center

    Beds were horrible!!! Too soft and leaning - they squeaked a lot! Entry to the building is uninviting.
    Breakfast was served in the hotel nearby apartment and was really tasty - great choice.
Ładowanie opinii